Wachters MNO Vervat in vrijheid gesteld
29 Sep 2013, 17:30
foto


De twee wachters van MNO Vervat, Bryan J. en Steven P., zijn in vrijheid gesteld. Beiden werden ervan verdacht goederen ter waarde van SRD38.000 verduisterd te hebben van het bedrijf. De verdachten hebben vanaf het begin ontkend dat ze schuldig zijn. Zij werden gisteren in vrijheid gesteld.

In de tweede week van september zijn de wachters voor verhoor opgebracht,
maar werden daarna heengezonden. Een week later werden twee van de vier wachters in verzekering gesteld. Afgelopen dinsdag werd hun aanhouding bij de voorgeleiding met dertig dagen verlengd.

Bryan J. zegt aan Starnieuws dat hij onschuldig is en dat zijn goede naam te grabbel gegooid is. “Bovendien waren er vier wachters. Hoe kunnen dan twee personen ingebroken en gestolen hebben? Wie zorgt nu ervoor dat ik in ere hersteld word?”, vraagt Bryan J. zich af.

Waarnemend gewestelijk politiecommandant, Orlando Changoer, zegt aan Starnieuws dat inderdaad de twee wachters in vrijheid gesteld zijn. Hij kent de precieze reden hiervan nog niet. De politie had camerabeelden aangetroffen bij een winkelier, waarin te zien was dat de twee wachters sloten aan het kopen waren.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May