Ressort Para-Oost krijgt grondige opknapbeurt
26 Sep 2013, 16:00
foto
Para-oost wordt grondig aangepakt. (Foto: BIC Para)


In ressort Para-Oost worden infrastructurele werkzaamheden uitgevoerd. Loostrenzen en hoofdlozingen worden opgehaald, wegen worden aangepakt, overhangende bomen worden gesnoeid en bermen, pleinen en plantsoenen worden gemaaid. Volgens Sherwin Piqué, ressortleider van Para-Oost, behoren deze werkzaamheden tot prioriteitswerken die de ressortraad heeft voorgesteld aan de districtsleiding, meldt het Burger Informatie Centrum.

De werkzaamheden zijn begin deze week aangevangen en worden in eigen beheer uitgevoerd. Piqué zegt dat de machines, medewerkers en financiële middelen voor het uitvoeren hiervan, afkomstig zijn van het commissariaat Para zelf. ” Er wordt ook een speeltuin aangelegd aan de Hoekijzerweg voor de jeugd. Verwacht wordt dat het werk in drie weken afgerond zal worden.

Ressortraadsvoorzitter Eric Djaminkoen zegt dat er vaker is gevraagd om deze werkzaamheden uit te voeren. Bewoners klagen dat hun percelen onderwater lopen. Djaminkoen doet ook een oproep aan de gemeenschap om verantwoordelijker om te gaan met vuil. In de lozingen is veel zwerfvuil aangetroffen. Petflessen en ander plasticafval wordt overal gegooid. Djaminkoen zegt dat de voorlichting verder aangescherpt zal worden. De vuilophaaldienst is ook elke dag actief. Gehoopt wordt dat na deze grote schoonmaakbeurt, iedereen zich houdt aan de regels.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May