SVB heeft drukke agenda af te werken
23 Sep 2013, 20:00
foto


Het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond heeft tijdens een persconferentie vandaag mededelingen gedaan over diverse activiteiten die ontplooid worden en besluiten die genomen zijn. Van 16-19 september had de SVB een delegatie van de Concacaf en FIFA op bezoek om te praten over het competitiesysteem, de transferperiode en betaald voetbal.


Voorzitter John Krishnadath deelde mee dat Ro Kolf per 1 september aangesteld is als technisch directeur van de SVB. Kolf zei dat met de FIFA-delegatie meer gesproken is over de gehele structuur van het voetbalgebeuren in Suriname. De SVB heeft huiswerk om zaken verder uit te werken, waarna de delegatie terugkomt voor afrondende gesprekken.

Op de persconferentie kwam ook aan de orde dat de Surinaamse arbiters de slechtste conditie hebben van het Caribisch Gebied. Tijdens een conditietest hebben slechts vier arbiters deze succesvol afgesloten.

Van 16 tot 18 november zal de nationale voetbalselectie deelnemen aan een toernooi samen met Aruba, Bonaire en Curaçao. De Eerste Klasse competitie start op 15 oktober en de Hoofdklasse op 21 oktober. Zaterdag wordt om 18.00 uur de Presidentscup gespeeld tussen Inter Moengo Tapoe en WBC.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May