Bevordering politieofficieren in orde gekomen
21 Sep 2013, 10:00
foto
De voorzitter van de SPB, Robby Ramjiawan.


Alle politieofficieren hebben hun bevordering reeds ontvangen. "Ik ben al 37 jaar bij het Korps Politie Suriname. Voor het eerst heb ik meegemaakt dat resoluties van bevorderingen met een bode tot op kantoor of thuis zijn bezorgd", zegt de voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), Robby Ramjiawan, aan Starnieuws.

Ramjiawan was eerder deze maand op zoek naar de documenten die twintig maanden geleden waren ingediend. Het gaat om bevordering van 22 politie-inspecteurs tot hoofdinspecteur. "Iedereen heeft zijn bevordering intussen gekregen. Er is lang gedaan over de administratie, maar gelukkig is alles nu in orde gekomen", verzucht de SPB-voorzitter.

Het kabinet van de president heeft woord gehouden, zegt Ramjiawan. De stukken zijn in juli ontvangen van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Beloofd was dat alles meteen in orde zou worden gemaakt. Ook een vijftal speciale bevorderingen is rondgekomen. "In elk geval zijn alle betrokkenen blij dat het er eindelijk van gekomen is", merkt Ramjiawan op.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May