Politiebond houdt family day zaterdag op White Beach
20 Sep 2013, 22:50
foto


De Surinaamse Politie Bond (SPB) houdt zaterdag een family day voor politieambtenaren en burgerpersoneel. Voorzitter Robby Ramjiawan zegt aan Starnieuws dat in de vakantie er weinig vertier is voor de leden en hun gezinnen. Daarom heeft de bond besloten om op White Beach een gezellige dag te houden, waarbij ook veel aandacht besteed zal worden aan de kinderen van de leden. Voor hen zullen er speciale activiteiten zijn met grabbelton en clowns.

Ramjiawan zegt dat gekozen is voor White Beach, omdat deze locatie dichter bij de stad is dan de plek die de politie heeft op Bersaba. "Wij verwachten meer dan 1500 personen. Die kunnen we niet accommoderen op Bersaba. Bovendien hebben wij slechts dit weekend om nog iets te organiseren. De P&D Group had al een family day gepland op White Beach, maar die groep is niet zo groot", zegt Ramjiawan. We hebben daarom besloten om ook op die dag gebruik te maken van het recreatieoord.

De SPB verwacht een behoorlijke drukte, want er zijn al meer dan zeshonderd kaarten verstrekt aan de leden die met hun gezinnen zullen komen. "Wie geen kaart heeft opgehaald, kan op de locatie de politieperskaart tonen en mag deelnemen aan de activiteiten. Ramjiawan deelt mee dat vanuit de Politie Academie tussen 8 en 11 uur bussen zullen vertrekken. Hij merkt op dat de leden hun eigen eten moeten meenemen, maar er is voor drank gezorgd. De bondsvoorzitter zegt dat de veiligheid van de samenleving gegarandeerd is, want de normale activiteiten van de politie gaan gewoon door.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May