67 medewerkers LMSZN ontvangen certificaat
19 Sep 2013, 23:00
foto
Een deel van de medewerkers met hun certificaat.


67 medewerkers van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) hebben vandaag de certificaten van door hen gevolgde trainingen ontvangen. 29 hebben de training klantvriendelijkheid en communicatieve vaardigheden met goed gevolg afgerond en 38 de basis computertraining voor volwassenen.

Antoine Elias, directeur van het LMSZN, geeft aan dat de directie graag wil investeren in trainingen voor het personeel. “Investeringen in Human Resources zijn nooit een verliespost voor een organisatie,” onderstreept hij. Elias, verpleegkundig-directeur Ruben Seedo en de voorzitter van het stichtingsbestuur, Bisnoepersad Dalloesingh, hebben de certificaten uitgereikt aan de geslaagden.

Cursusleider Soemin Dipopawiro gaf aan, dat security medewerkers goed moeten kunnen communiceren met de mensen die het ziekenhuis betreden. “Nu moet u de gemeenschap laten ervaren dat u de cursus klantvriendelijkheid en communicatieve vaardigheid met goed gevolg hebt doorlopen. Ik heb bij de bali-medewerkers die verandering reeds gemerkt.”

Volgens Sergio Linga, coördinator van de educatie unit van het LMSZN, is het altijd prettig om het belang van leren aan te geven. “Leren is niets anders dan het gedrag en de attitude van de mens te veranderen door hen kennis en vaardigheden aan te bieden. Je kunt van succes praten als zaken die aangeleerd zijn in de praktijk worden uitgevoerd,”gaf hij aan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May