Simson Gym met 3 vechters op kickbox toernooi
20 Sep 2013, 06:00
foto
Angelo Simson (Tweede van links)


Radjendrenath Debi, Glaucio Stekkel en Donovan Wisse van Simson Gym doen zaterdag mee aan The spirit of the dragon, een kickbox toernooi op Trinidad. Angelo Simson gaat als coach trainer mee. De wedstrijden worden gehouden in het Jean Pierre Sportcomplex in Port of Spain.

De uitnodiging voor dit toernooi kwam drie weken geleden na sterke gevechten van de nieuwelingen Debi en Stekkel op Tobago. Het gevecht van Debi was toen geëindigd in gelijkspel. Beide vechters zullen zaterdag een rematch draaien. Stekkel won zijn wedstrijd overtuigend met KO in de tweede ronde. Aan het team is ook een vechter toegevoegd die wat meer ervaring heeft en al geruime tijd in Simson gym traint. Donovan Wisse beoefent vanaf zijn 10e samen met zijn broer Rayen de sport.

Simson Gym doet al sinds het begin van het jaar mee aan verschillende evenementen in Suriname en het buitenland. Na de start van kids kickboxing en de kids summertraining heeft de gym het jaarlijkse trainingskamp georganiseerd. Dit jaar werd het gehouden in het Mozart training centrum met ondersteuning van Mozart security, die ook zorgde voor een instructeur. Door dit kamp zijn de drie vechters samen met de rest van de groep gereed voor de wedstrijden dit weekeinde, zegt Simson Gym.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May