Paramaribo en NGVB spelen finale Interdistricten Toernooi
15 Sep 2013, 01:30
foto


De selecties van Paramaribo en NGVB zullen het tegen elkaar opnemen in de finale van het Interdistricten Toernooi. In de halve finale wist de selectie van Paramaribo zaterdag met 5-0 te winnen van Blauwgrond. De ploeg van Blauwgrond kwam met acht spelers het veld opdraven.

Nadat een speler van Blauwgrond uitviel, werd de wedstrijd door de arbiter afgefloten. Hierdoor plaatste de selectie van Paramaribo zich voor de finale van het toernooi. In principe zou het team van Albina moeten uitkomen tegen dat van Paramaribo. De Albinezen konden het geld niet bijeen brengen om met een bus af te reizen naar de stad. De organisatie van het toernooi was genoodzaakt een beroep te doen op de selectie van Blauwgrond.

In de tweede wedstrijd van de avond namen de ploegen van Brokopondo en NGVB het tegen elkaar op. De wedstrijd die weinig hoogtepunten kende, had als eindstand 1-1. De selectie van NGVB die na het nemen van de penalty's de wedstrijd wist te winnen, zal op 22 september de finale van het Interdistricten Toernooi spelen tegen de ploeg van Paramaribo. Het publiek had weinig belangstelling voor deze wedstrijden.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May