Man kon brandende woning niet tijdig verlaten
14 Sep 2013, 01:25
foto


Kort voordat de brand uitbrak aan de Madariestraat rond 23.15 vrijdagavond, hoorden buren een heftige ruzie in de woning. Twee mannen die aan het borrelen waren, hadden een woordenwisseling met elkaar. De omstanders roken benzinegeur, waarna het houten huis in lichterlaaie stond.

Een ooggetuige vertelt aan Starnieuws dat het slachtoffer nog geprobeerd heeft uit de brandende woning te komen. De deur was met een ketting op slot. Buurtbewoners hebben hulp geboden, maar de hitte was enorm. Uiteindelijk lukte het de man om uit het huis in de garage te komen. Daar viel hij neer en gaf de geest.

Omstanders dachten aanvankelijk dat nog een man zich in de woning bevond. De politie en de brandweer hebben geen tweede persoon aangetroffen onder het puin. Het huis is volledig afgebrand. De dader moet het slachtoffer met brandstof hebben overgoten en daarna brand hebben gesticht. Hierna heeft hij de benen genomen. De politie kon nog geen informatie geven. Zoals gebruikelijk is het ontzielde lichaam in beslag genomen voor autopsie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May