Zilver voor nationale Jeugd Badminton selectie in Puerto Rico
11 Sep 2013, 16:40
De jeugdselectie die in het landen toernooi uitkwam. (Foto: Surinaamse Badminton Bond)

De selectie van de Suriname Jeugd Badminton heeft zilver gewonnen op het Carebaco landentoernooi in Puerto Rico. Suriname won met 3-1 van Guyana en plaatste zich zo in de finale.

In de pool eindigde het Surinaamse team achter Puerto Rico. De wedstrijd werd verloren tegen Puerto Rico met 2-3. Suriname boekte winst op Barbados (4-1). Guyana eindigde boven Trinidad & Tobago en de Dominicaanse Republiek.

Suriname won van Guyana in de halve finale en plaatste zich zo in de finale. Daar ontmoette de nationale selectie wederom Puerto Rico. Deze wedstrijd werd gewonnen door Puerto Rico.

De Surinaamse Nationale Badminton Selectie is in 2 groepen, op 5 en 8 september naar Puerto Rico vertrokken voor deelname aan de Carebaco Badminton spelen.
De groep bestaat uit 21 spelers onder wie 18 junioren. De individuele spelen zijn gisteren van start gegaan, meldt de Surinaamse Badminton Bond.