Richard Slijters nieuwe afdelingsvoorzitter NPS Para
08 Sep 2013, 16:00
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland bezig met de installatie van de voorzitter Richard Slijters. (Foto: NPS)


Richard Slijters is de nieuwe voorzitter van de afdeling Para van de Nationale Partij Suriname (NPS). De structuren van de partij hebben een nieuw afdelingsbestuur gekozen vrijdag. Gregory Rusland, voorzitter van de NPS zegt dat er enige maanden onduidelijkheid was over de kandidatenlijst. Uiteindelijk is er overeenstemming bereikt om slechts één kandidatenlijst in te dienen. In het nieuwe bestuur hebben onder andere ook zitting assembleelid Patrick Kensenhuis en de oud-assembleeleden Ortwin Cairo en Percy Stijfmeyer.

Slijters zei dat hij zal werken aan het verder structureren van de afdeling op het niveau van de onderafdelingen en de voorbereidingen zal treffen voor de noodzakelijke werkzaamheden naar de verkiezingen toe. Hij pleitte voor het bewaren van de eenheid binnen de afdeling.

Rusland zei dat hij blij is dat er voor één lijst is gekozen, omdat hij geen onderlinge spanningen binnen de afdeling wil hebben. Met het oog op de algemene verkiezingen in 2015 is de eenheid in de partij belangrijk. "Wij dienen de gelederen gesloten te hebben op alle fronten om zo een goede beurt te maken in 2015", merkte Rusland op. Hij riep het nieuwe afdelingsbestuur op om het veld in te trekken en de kiezers in Para ervan te overtuigen dat de NPS de ervaring heeft in goed en verantwoord bestuur. Daarom moet de partij deel uitmaken van het nieuwe regeerteam. De NPS moet ervoor zorgen dat minimaal de zetel in Para behouden blijft, stelde Rusland.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May