Hariandi Todirjo wordt nieuwe onderdirecteur Cultuur
06 Sep 2013, 08:00
foto
Hariandi Todirjo (foto: Facebook)


Hariandi Todirjo wordt de nieuwe onderdirecteur Cultuur van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov). Deze functie is volgens directeur Stanley Sidoel al enkele jaren vacant. “Ik heb aan de minister aangegeven dat op het directoraat er over de hele linie versterking nodig is. Todirjo is er al werkzaam. Hij is een goede kracht en ik heb altijd prettig met hem kunnen samen werken”, zegt Sidoel aan Starnieuws. Minister Ashwin Adhin bevestigt de benoeming van Todirjo.

Volgens Sidoel is de druk van het vele werk, zeker met de komst van activiteiten als Carifesta en andere cultuurevenementen enorm toegenomen en zijn er meerdere verantwoordelijken nodig op het directoraat. Sidoel legt uit dat de leiding van Cultuur moet bestaan uit een directeur en onderdirecteur en een onderdirecteur administratieve diensten. Deze functie van onder directeur administratieve diensten wordt nu ingevuld door Lucien Dubois.

Sidoel zegt van Todirjo, dat die geen onbekende is in de kunst en cultuur wereld. “Hij heeft vele cultuurpublicaties uitgebracht, heeft veel ervaring en verstand van het werk”, zegt Sidoel. Volgens hem zullen er naast de nieuwe onderdirecteur nog meer krachten worden toegevoegd, waardoor er verlichting komt op het directoraat.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May