'Surprise party' voor Simons in DNA
05 Sep 2013, 12:00
foto
Een breed lachende assembleevoorzitter Jennifer Simons toen zij de verrassing ontdekte. (Foto: Raoul Lith)


Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons viert vandaag haar 60ste verjaardag. Er is een 'suprise party' voor haar georganiseerd vandaag op het werk. Zij werd met zang en dans ontvangen toen zij bij De Nationale Assemblee (DNA) aankwam iets voor half twaalf.

Diverse personen, onder wie leden van de regering, behoren tot de genodigden. Diverse groepen, waaronder de politiekapel, maken deel uit van de verrassing die voor Simons is voorbereid. Vicepresident Robert Ameerali zei dat het helemaal niet aan de jarige te zien is dat ze zestig is geworden. Ook grapte hij dat zij zich nu ook kan aanmelden om in aanmerking te komen voor gratis gezondheidszorg. Vicevoorzitter Ruth Wijdenbosch merkte op dat Simons heel hard werkt, tot drie uur in de ochtend vaak. Het wordt volgens haar tijd om het wat rustiger aan te doen.

De assembleevoorzitter toonde zich behoorlijk verrast toen zij op haar kantoor aankwam. Een breed lachende Simons neemt de vele felicitaties in ontvangst. Het feest is intussen in volle gang. "Jammer dat we de melding laat kregen, anders zou de presidentiële combo ook optreden", zei Ameerali.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May