Zinvolle vrijetijdsbesteding voor jongeren in de vakantie
04 Sep 2013, 22:30
Jongeren kunnen ook in deze vakantie bij de verschillende sportcentra terecht. Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken start donderdag met activiteiten voor de schooljeugd. Het onderdirectoraat Jeugdcentra zal de jongeren in de verschillende buurten bezighouden met sport en spel. Daarnaast staan er ook voorlichtingsbijeenkomsten op het programma. Hiermee hoopt het ministerie een bijdrage te leveren aan een zinvolle besteding van de vakantie.

De start van deze activiteiten is in het buurtcentrum te Sunnypoint. De kinderen zullen educatief en creatief beziggehouden worden. Het educatieve zit in de voorlichtingssessies van onder meer de brandweer, terwijl het creatieve element in de werkstukken tot uiting moet komen.

Volgens Vernon Kersout van het onderdirectoraat Jeugdcentra is er ook voor gezorgd dat jeugdigen die zich eerder hebben geregistreerd, in aanmerking konden komen voor een vakantiejob. De vakantie activiteiten zullen van 24-27 september officieel worden afgesloten met een vakantiemanifestatie in het Flamboyant Park.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May