Mogelijk meer aanhoudingen in zaak Goudland
28 Aug 2013, 08:00
foto


In de zaak waarbij de 34-jarige Eduard Goudland onthoofd werd, zullen er meerdere aanhoudingen verricht worden. Dit zegt gewestelijke politiecommandant van Nickerie, Stanley Benschop, aan Starnieuws. In eerste instantie waren twee personen aangehouden. E.E. is intussen heengezonden, terwijl K.D’s aanhouding met dertig dagen is verlengd door de rechter-commissaris.

Het obductierapport heeft uitgewezen dat Goudland door een misdrijf om het leven is gekomen. Volgens Benschop gaat het om een brute moord. De handen van het slachtoffer waren op zijn rug vastgebonden, terwijl het hoofd eraf was. Op 8 augustus werden zijn hoofd en lichaam ontdekt in een hoofdirrigatiekanaal te Clarapolder, in het district Nickerie. Het slachtoffer woonde in Paramaribo en had ook een verblijfplaats, aan de F.O. Lasleystraat, in Nickerie.

Benschop deelt mee dat het onderzoek sedert 8 augustus onverkort doorgaat en dat zaken steeds duidelijker worden. De onthoofding heeft de samenleving behoorlijk opgeschud. De politietopper merkt op dat er alles gedaan zal worden om de daders achter slot en grendel geplaatst te krijgen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May