Politie tevreden over publiek tijdens Carifesta
28 Aug 2013, 05:00
foto


Politiecommissaris Krishna Hussainali-Mathoera heeft tijdens de eindevaluatie van Carifesta vastgesteld dat het publiek zich keurig heeft gedragen. De politie heeft de doelen bereikt. Zaken zijn vlot en veilig verlopen. Er waren dagelijks 180 tot 200 politieambtenaren belast met het in goede banen leiden van de massa mensen die de diverse activiteiten bezocht heeft.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat van het publiek dezelfde opstelling verwacht wordt tijdens de Unasur vergadering die donderdag en vrijdag wordt gehouden. Er worden diverse staatshoofden en ministers hier verwacht. In deze periode zullen extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden.

"Ondanks het feit dat op diverse plaatsen het verkeer omgeleid werd, was er toch een vlotte doorstroming", zegt Ramkhelawan. De politiewoordvoerder merkt op dat de samenleving en de buitenlandse gasten een veilig gevoel hadden. Dat was ook de inzet van de politie. Het is goed gelukt om zo een groot evenement veilig te doen verlopen. "Wij bedanken niet alleen de politieambtenaren voor hun enorme inzet, maar vooral ook de samenleving voor de medewerking die is ondervonden".
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May