DAE blijft vluchten cancelen
27 Aug 2013, 01:00
foto


De vluchten van Dutch Antilles Express (DAE) zijn tot nader order gecanceld. Starnieuws verneemt dat de vlucht die omstreeks middernacht moest landen, niet is uitgevoerd. Vanaf eind vorige week is de luchtvaartmaatschappij in grote problemen gekomen.

Veel passagiers zijn bezorgd over de situatie. Er zijn mensen de vorige week met een retourticket naar Curaçao vervoerd. Zij weten niet of ze hun geld terug zullen krijgen. De luchtvaartmaatschappij is in grote problemen geraakt nadat de Curaçao Airport Partners besloot geen diensten meer te verlenen, omdat de schulden torenhoog zijn opgelopen. Ook in Suriname heeft DAE enorme schulden.

Binnen de maatschappij is er ook grote onenigheid. Zakenpartner Nelson Ramiz heeft zijn financiële steun aan DAE gestopt. Hij heeft in een briefwisseling, die uitgelekt is, verklaard dat hij miljoenen verlies heeft geleden. Er zijn bittere woorden hierover gevallen. DAE lijkt geen kant meer op te kunnen. De problemen met de Curaçao Airport Partner zijn niet opgelost.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May