Verkeersomlegging Onafhankelijkheidsplein dit weekend
23 Aug 2013, 15:00
foto


Vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag zullen de wegen rond het Onafhankelijkheidsplein worden afgesloten voor het verkeer. Dit heeft te maken met activiteiten rond Carifesta.

De politie maakt bekend dat vanaf 16.30 uur de weg bij de navolgende kruisingen zal worden omgelegd:
1. Henck Arronstraat/Grote Combeweg
2. Mr. F.H.R. Lim A Postraat/Waterkant.

Op zaterdag en zondag 25 zal omstreeks 15.00 uur de verkeersomlegging rondom het Onafhankelijkheidsplein worden vergroot naar de navolgende kruisingen:
3. Henck Arronstraat/Mgr. Wulfingstraat
4. Mgr. Wulfingstraat/Van Roseveldtkade
5. Watermolenstraat/Mr. F. Lim A Postraat
6. Mirandastraat/Mr. F. Lim A Postraat
7. Grote Combeweg/Van Roseveldtkade
8. Van Sommelsdijckstr/Wicherstraat
9. Wicherstraat/President da Costalaan
10. Crommelinstraat/President da Costalaan
11. Wilhelminastraat/President da Costalaan
12. Wilhelminastraat/Hofstede Crullaan
13. Comelis Jongbawstraat/Hofstede Crullaan

De politie vraagt de weggebruikers om rekening te houden met de wegomlegging. De aanwijzingen dienen stipt te worden opgevolgd. De medewerking van het publiek wordt gevraagd om het verkeer een vlot, ordelijk en bovenal veilig verloop te laten hebben.
Weggebruikers uit de richting van het zuiden/westen en oosten met het voornemen Paramaribo-noord aan te doen, vice-versa worden geadviseerd gebruik te maken van de Charlesburgweg/Letitia Vriesdelaan/Gongrijpstr/ Prinsessestraat/Ringweg om hun bestemming te bereiken.
Op bezoekers aan de festiviteiten in het kader van Carifesta XI 2013 wordt het beroep gedaan hun voertuigen buiten de bovenvermelde verkeersomlegging te parkeren en wel zodanig dat het wegdek helemaal vrij blijft. "Op een weg bestemd voor het verkeer in een richting dient u aan de uiterste linkerzijde te parkeren. Parkeert u toch aan de rechterzijde, dan zal uw voertuig worden weggesleept naar een plaats van berging. Hetzelfde geldt voor het parkeren in en/of voor een in- en uitrit:, meldt de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May