DAE na twaalf uur vertraging vertrokken
20 Aug 2013, 22:00
foto


Dutch Antilles Express (DAE) is vanavond na ruim twaalf uur vertraging vertrokken van de Johan Adolf Pengel luchthaven naar Curaçao. Zaterdag was er ook een urenlange vertraging. Toen kon het vliegtuig niet worden getankt door SOL, omdat de rekening in Barbados niet was betaald. Vandaag moest de crew eerst uitrusten, omdat een inspectie langer geduurd heeft dan normaal.

Passagiers klagen steen en been over de behandeling die zij krijgen van DAE. De mensen waren 's morgens vroeg op de luchthaven toen zij na uren vernamen dat de vlucht vertraagd was. Sinds het begin van de operatie van DAE in Suriname wordt er geklaagd over de gebrekkige communicatie wanneer vluchten vertraagd zijn.

Intussen blijkt er binnen de top van DAE grote onenigheid te zijn. Nelson Ramiz heeft zijn partner Stanley Betrian in een heftige mail verweten dat de maatschappij alleen maar verliezen lijdt. Hij heeft gigantische bedragen geïnvesteerd en dreigt met het aanvragen van faillissement. Er zijn harde woorden gevallen, waarbij Ramiz zegt niet te zullen blijven investeren in de onderneming.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May