Leerlingen uit Para met de beste toetsresultaten extra verwend
19 Aug 2013, 17:15
foto
De scholieren uit Para met de beste toetsresultaten poseren met hun prijzen. (Foto: Lions Club Para)


Met een rondleiding in de Vlindertuin te Lelydorp, begon de gezellige dag voor de scholieren van het district Para, die bij de GLO-toets de beste prestaties hebben geleverd. Hierna volgde een stadswandeling waarbij Cynthia Mc Leod vertelde over de geschiedenis van enkele monumentale gebouwen. In het gebouw van Burger King kregen de kinderen afgelopen zaterdag ook prijzen uitgereikt. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door Lions Club Para.

De prijzen zijn gesponsord door het bedrijfsleven. Naast schooltassen, schoolpakketten en cadeaubonnen voor schoolbenodigdheden, was er in het prijzenpakket voor de leerlingen een award. De kinderen zijn namens de districtscommissaris van Para toegesproken door Meredith Pique. Ook de onderwijsinspecteurs John Koorndijk en Arnolda Watson en de president van Lions Club Para, Thea Boksteen, hadden motiverende woorden voor de scholieren.

De drie best geslaagden van het district Para zijn afkomstig van de O.S. Commissaris Simonspolder. Het zijn Shenaya Hardjopawiro, Kevin Amatkasmin en Demi Fung A Loi, vermeldt de Lions Club Para.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May