Asabina: BEP nog steeds heer en meester in Tapanahony
14 Aug 2013, 10:00
foto
Een van de bijeenkomsten van de BEP in het Lawa-gebied.


De delegatie van de politieke organisatie Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) heeft in Lawa en Tapanohy vijf bijeenkomsten gehouden met de structuren in verschillende dorpen. "BEP was altijd heer en meester in ressort Tapanahony, de afgelopen verkiezingen. De mensen staan nog steeds achter ons", zegt assembleelid Ronny Asabina, fractieleider van de BEP, aan Starnieuws.

De delegatie werd geleid door voorzitter Celcius Waterberg, ondersteund door ere-voorzitter Caprino Alendy die uit het gebied afkomstig is. "Achtereenvolgens hebben wij de woon- en leefgemeenschappen Apoma, Stoelmanseiland, Dagu Ede, Manlobi en Drietabiki aangedaan. Het bezoek aan Godo Olo is om organisatorische redenen niet doorgegaan, waardoor de delegatie dinsdag is teruggekeerd in Paramaribo. Aanvankelijk zou deze missie vandaag worden afgesloten.

Asabina zegt dat hoewel BEP niet meer in de regering zit, de mensen de partij niet de rug hebben toegekeerd. Er is uitleg gegeven over waarom de BEP niet meer deel uitmaakt van de coalitie. "Wij hebben niet gekozen voor een massameeting maar praten in klein verband met de mensen. Hierdoor kunnen zij ook hun zienswijze geven", zegt de politicus.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May