Familie Dilai tweede keer getroffen door boom
11 Aug 2013, 17:00
foto
De familie Dilai is twee keer binnen een week slachtoffer geworden van een vallende boom.


De familie Dilai van Charlesburg (Khadiweg) is woedend. De vorige week werden de garage en twee voertuigen zwaar getroffen door een omvallende possentrieboom. In plaats van het probleem goed op te lossen, is de situatie verergerd. Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken had zich ter plekke georiënteerd en sommeerde de eigenaar van het aangrenzende terrein, Bhan Dassasingh, om de bomen te verwijderen.

De zwager van Roy Dilai, Remi Newar, is geraakt door een omvallende boom die door graafmachines werd verwijderd. Hij heeft een zware verwonding opgelopen aan zijn hoofd. Ook Dilai kreeg een klap aan zijn oog en hoofd. Beiden zijn naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor behandeling. Newar is voor verdere behandeling verwezen naar een neurochirurg.

Dilai was bezig op het erf om het dak van de garage te herstellen. Ineens zag hij een hoge boom met een enorme snelheid op hem en zijn zwager terechtkomen, vertelt de familie aan Starnieuws. De familie Dilai stelt dat er geen veiligheidsmaatregelen getroffen zijn door de ondernemer. Toen de mensen geraakt werden, is er totaal geen hulp verleend, terwijl de familie geen vervoer heeft omdat beide auto's zwaar beschadigd zijn door de boom die een week terug ontworteld was door rukwinden. De getroffen familie zal een advocaat in de arm nemen en de kosten verhalen op Dassasingh.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May