Adna vervangt beleidsadviseurs voor beter resultaat
11 Aug 2013, 22:00
foto
Minister Ismanto Adna


Minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken is van plan zeker drie van de vijf beleidsadviseurs te vervangen. "Hun contracten zijn verlopen en ik wil andere mensen aantrekken", zegt de minister aan Starnieuws. Hij wenst liever geen namen te noemen van de mensen met wie niet meer in zee wordt gegaan. "Ik wil hun privacy respecteren", stelt de bewindsman.

Er liggen voorstellen bij de raad van ministers van deskundigen die aangetrokken zijn door Adna. Een persoon van buiten is eveneens voorgedragen. De bewindsman zegt dat hij een effectiever en efficiënter beleid wil voeren op het ministerie. Daarvoor heeft hij de juiste mensen nodig.

Adna zegt geruime tijd bezig te zijn met de reorganisatie van het ministerie. Personen die niet meer passen in de organisatie worden vervangen. Het gaat om deskundigen die beleid moeten voorbereiden en de uitvoering dienen te monitoren. De minister wil een oplossingsgericht denkend team hebben dat op creatieve manier de ontwikkeling van de jeugd ter hand neemt. Er moeten bewegings- en sportmogelijkheden aan eenieder worden geboden om zo tot een gezonde en harmonieuze samenleving te geraken. Adna stelt dat hij de juiste combinatie van deskundigen wil aantrekken om dit doel te realiseren. Hij hoopt dat de raad van ministers de voorstellen dinsdag goedkeurt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May