Tyrone Spong verslaat ook Angel DeAnda
11 Aug 2013, 10:00
foto
Tyrone Spong na de overwinning op Angel DeAnda. (Foto: R1N.com)


Tyrone Spong heeft zaterdagavond gewonnen in California van de Amerikaan Angel DeAnda. Tyrone is voor de tweede keer uitgekomen in een MMA-partij (Mixed Martial Artist). DeAnda heeft al twaalf MMA-partijen gevochten onder de WSOF en is favoriet van het publiek.

Ondanks de weinige ervaring die Tyrone heeft in de MMA, is hij deze battle gewoon aangegaan, vertelt vriend en promotor Dave van Aerde aan Starnieuws. Het ging om een hoofdgevecht van het toernooi. Tyrone heeft meer ervaring met Thaiboks. Dit was een belangrijke testmoment voor de Surinamer. Hij erkent DeAnda als een waardige en pittige MMA-vechter.

"Tyrone heeft gewonnen! Unanimous Decision1", meldt Van Aerde enthousiast, na de wedstrijd. Opnieuw heeft Tyrone zich na de overwinning gedrapeerd met de Surinaamse vlag. Deze overwinning betekent dat de sporter nog hoger klimt op de ladder. De Amerikaanse media hebben veel aandacht besteed aan dit gevecht, dat ook live te zien was. Tyrone was in goede vorm. Hij heeft hard getraind om in topvorm te zijn, zegt Van Aerde.

In oktober komt Tyrone weer uit tijdens Glory 11. Dit gevecht vindt plaats in Chicago. Zijn tegenstander tijdens dit hoofdgevecht is Nathan Corbett, een zwaargewicht uit Australië.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May