Actionnieuws heeft binnen een jaar 10.000 fans
11 Aug 2013, 04:00
foto
Kayol Mahadewsngh, de motor achter Actionnieuws Suriname.


Actionnieuws uit Nickerie heeft binnen een jaar 10.000 fans geregistreerd op Facebook. Kayol Mahadewsingh (17), die de motor is achter deze pagina, zegt heel hard gewerkt te hebben om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Hierdoor heeft ze veel digitale media achter zich gelaten en meer fans aangetrokken. Het motto van Actionnieuws is 'Nieuws van minuut tot minuut'.

Kayol is bijkans een jaar bezig met de Facebook pagina Actionnieuws. Haar doel is om zoveel mogelijk actualiteiten te plaatsen op de pagina, waardoor er een levendige discussie kan ontstaan. Ook de interactie is belangrijk.

"Ik vind het jammer dat sommige leden zich op de persoonlijke toer begeven en anderen ook privé aanvallen", zegt de beheerder van Actionnieuws. Zij vindt het jammer dat mensen niet op een volwassen manier met elkaar discussiëren. Zij hoopt in de nabije toekomst ook Dagblad Suriname en koploper Starnieuws te evenaren of zelfs in te halen. Zij is ook van plan om Actionnieuws commercieel in te zetten als ze de top heeft bereikt. Volgens haar zijn de social media niet meer weg te denken bij het verspreiden van nieuws.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May