Imeao 4-geslaagden gaan nieuwe uitdaging aan
10 Aug 2013, 06:00
foto
De geslaagden van het Imeao 4, dependance Kwatta, zeggen dat zij door zullen studeren.


Haast alle geslaagden van het Imeao 4, dependance Kwatta, zeggen dat zij door zullen studeren. Na het herexamen is het slagingspercentage bijgesteld naar ruim 88%. Het gros van de afgewezen scholieren, was al zittenblijvers en moeten het opnieuw proberen. Deze groep had vrijstelling in bepaalde vakken en had daardoor ook meer mogelijkheden om het diploma te behalen.

Onderdirecteur Brian Sairres heeft de scholieren tijdens de uitreiking van het diploma opgeroepen hun studie voort te zetten. “ Dit is het einde van Imeao, maar tevens het begin van een andere uitdaging. Ga geen break nemen om de draad later weer op te pakken, want rust roest.” Hij bedankte de leerkrachten voor hun inspanning om een groepje Surinamers klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Voor het schooljaar 2012-2013 is Sheraisa Bhailal uitgeroepen tot de best geslaagde van de Administratief Economische richting, terwijl Samantha Vola met die eer streek bij de Secretarieel Economische richting.

De diploma-uitreiking van de school aan de Wicherstraat heeft op 2 augustus plaatsgevonden. De scholieren hebben het dit jaar veel beter gedaan dan vorig jaar. De komende week zullen de lagere klassen hun rapport krijgen en wordt de school op 17 augustus afgesloten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May