Ressort Brownsweg stimuleert gezonde leefstijl
07 Aug 2013, 03:00
foto


Ressort Brownsweg heeft dinsdag een wandel- en trimloop gehouden om de mensen bewust te maken van hun gezondheid. Ruim duizend personen hebben meegedaan aan deze activiteit, die de mensen extra moet stimuleren om een gezonde leefstijl op na te houden.

Freddy Linga die districtscommissaris Yvonne Pinas vertegenwoordigde, zegt aan Starnieuws dat het evenement in de smaak is gevallen. Hij vindt het ook belangrijk dat diverse toppers meegedaan hebben aan de loop. Dit is een extra stimulans voor de bevolking. De Medische Zending was vertegenwoordigd door Bianca Jubitana. Otmar Saakie, van de Medische Zending, heeft namens de organisatie van de loop, de deelnemers toegesproken en gewezen op het belang van regelmatig bewegen. In de organisatie zaten ook de EBG, RK en de openbare school.

De politie van Brokopondo heeft gezorgd voor extra begeleiding, zodat de veiligheid in het verkeer gegarandeerd was. Rosebel Gold Mines heeft gezorgd voor 2500 flessen water. Onder begeleiding van de kawinaband 'Bronsj Lokko' is in een gezellige sfeer gelopen. Linga zegt dat door deze activiteit samen te organiseren ook aan teambuilding wordt gedaan. Tegelijkertijd wordt de samenleving ook goed betrokken, want actieve participatie van de bevolking is nodig om succes te bereiken. Ressort Brownsweg telt meer dan 4100 bewoners en beslaat 731 km2 kilometer.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May