Twaalf echtparen gehuldigd op commissariaat Nickerie
06 Aug 2013, 20:00
foto
Districtscommissaris Joeloemsingh met een deel van de gehuldigden.


Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft vanmorgen twaalf echtparen gehuldigd die hun gouden- of diamantenhuwelijk vieren. Het gaat om vier echtparen die 60 jaar getrouwd zijn en acht die 50 jaar in het echt verbonden zijn. Zij kregen van hem namens de president van de Republiek Suriname de bekende enveloppe met inhoud, terwijl zij van de burgervader zelf ook een bloemstuk kregen.

Vincent Thomas (85) is 60 jaar getrouwd met Magdaline William (80). Hij ontmoette haar tijdens een ‘roundas’ wedstrijd (een soort honkbal) ongeveer 62 jaar terug. Hij zegt nog steeds verliefd te zijn op zijn vrouw en dat dit het beste is wat hem is overkomen. Thomas is een van de pioniers van de SML en heeft tot en met 1988 gewerkt. Het echtpaar Katisa-Karso viert zijn gouden huwelijk. Onderwijsinspecteur Roy Katisa is hun enig kind. Deze echtparen behoorden vandaag tot de gehuldigden.

Volgens Joeloemsingh is het niet gemakkelijk om zo lang lief en leed te delen. “De huidige generatie mag een voorbeeld nemen aan deze senioren.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May