Auto rijdt winkelpand binnen
05 Aug 2013, 21:45
foto
Een voertuig belandde gedeeltelijk in een supermarkt vanmiddag.


Een echtpaar (seniorenburgers) belandde vandaag met auto en al in de winkel. De man zat achter het stuur en reed over de Kwattaweg. Hij sloeg af om te stoppen voor een supermarkt aan de Kwattaweg bij Welgelegen. Op een gegeven moment heeft de man in plaats van het rempedaal te drukken, op het gaspedaal gedrukt. Hierdoor reed het voertuig met een snelheid de voorgevel van de supermarkt aan en reed de winkel binnen.

Heel wat dranken zijn omvergereden alsmede een cooler. Er is een enorme ravage ontstaan door deze aanrijding. De man is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en was nuchter. Tegenover Starnieuws verklaarde hij een 'mistake' te hebben gemaakt door op het verkeerde pedaal te drukken. Het voertuig is verzekerd. Niemand bevond zich in de directe omgeving.

Een soortgelijk verkeersongeval heeft zich een week geleden ook voorgedaan te Karang Anjar in het district Nickerie. Daar belandde een vrouw met een Toyota Allion ondersteboven in een trens. Bij het beschrijven van een scherpe bocht verloor zij de controle over het stuur en drukte hard op het gaspedaal in plaats van op het rempedaal. Het voertuig reed met gierende banden de trens in.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May