Twee veroordeeld voor seks met minderjarige
06 Aug 2013, 03:00
foto


Vurgel B. en Roberto R. hebben beurtelings seks gehad met een dertienjarig meisje op 3 november 2011. Rechter Maytrie Kuldipsingh veroordeelde Vurgel B. maandag tot twaalf maanden celstraf, waarvan vier voorwaardelijk, onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht en een proeftijd van drie jaar. Roberto R. kreeg anderhalf jaar en zijn gevangenneming werd gelast.

Het meisje was vrijwillig meegegaan, maar zij keurde groepsseks af. Roberto R. was haar vriend. De rechter deelde mee dat de veroordeelden misbruik gemaakt hebben van de vrijwilligheid van het meisje. Zij hebben het slachtoffer als lustobject gebruikt. Zij hebben het meisje naar verschillende plekken gebracht om seks met haar te bedrijven. Erger vond de rechter dat vriend Roberto R. zijn vriendin vernederd heeft en zijn vrienden in de gelegenheid heeft gesteld om beurtelings seks met het slachtoffer te hebben.

Op 3 november 2011 ging het slachtoffer met haar nicht naar de winkel maar kwam daarna niet meer terug. Zij vertrok samen met Roberto R. en zijn vrienden in een voertuig. Zij bleef drie dagen met hem in een pension en bedreef regelmatig seks met hem. Zijn twee vrienden hebben haar beurtelings misbruikt.

Het slachtoffer verklaarde dat zij op die bewuste dag ruzie met haar moeder had, omdat zij niet wilde werken. Haar moeder vond dat geen enkele man haar in huis zou willen hebben, omdat ze te lui was. Ook dreigde de moeder haar uit huis te zetten. Het meisje zei dat ze geen seks wilde met de vrienden van Roberto R., maar zij moest dat doen, omdat hij de vrienden gestuurd had. Zij was bang om uit het pension te gaan, omdat haar vriend haar bedreigd.
Roberto R. bekende dat hij samen met zijn twee vrienden beurtelings seks heeft bedreven met het meisje.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May