Gangaram Panday: Bouw- en Woonbeurs zichtbaar verbeterd
05 Aug 2013, 08:00
foto
52 bedrijven doen mee aan de Bouw- en Woonbeurs. (Foto: Raoul Lith)


De derde editie van de Bouw- en Woonbeurs heeft een zichtbare vooruitgang voor Wiresh Gangaram Panday, de voorzitter van Stichting Welzorg Suriname. Bouwen staat voor hem niet alleen voor het letterlijk neerzetten van een goed gebouw, maar vooral voor een stukje vertrouwen. Niet alles kan voor de overheid gelaten worden, vandaar dat de private sector gebundeld is in deze beurs.

Vergeleken met de vorige bouw- en woonbeurzen verschilt deze in diversiteit. “Er zijn meer producten voor de bouw- en woonwereld en in kwaliteit zijn ze beter", zegt Gangaram Panday aan Starnieuws. De exposanten hebben veel meer tijd en aandacht dan de voorgaande jaren geschonken aan de inrichting van hun stand. Volgens Gangaram Panday heeft de beurs zijn nut bewezen. Het gaat niet alleen om het verstrekken van informatie, maar er zijn ook goede deals te halen.

De mensen die naar de beurs komen, hebben maar één ding nodig. ”Kom met je droom of fantasie om een eigen woning te hebben. Want op de beurs zijn alle stappen van dat traject aanwezig. Van je droom tot het maken van je begroting. Het inrichten van je woonhuis en het financieren daarvan is een mogelijkheid”, licht Gangaram Panday toe. Aan deze beurs doen er 52 exposanten mee, uit verschillende branches in de bouwsector. De beurs is tot woensdag geopend.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May