Sportvelden krijgen onderhoudsbeurt
05 Aug 2013, 03:40
foto


Het ministerie van Sport en Jeugdzaken is in het kader van het project “Ondersteuning in de rehabilitatie van sportvelden voor de landelijke ondersteuning aan de vorming, ontwikkeling en participatie van de gemeenschap”, bezig met het verbeteren van de staat van sportvelden in stad en district. Hierbij zullen 50 velden worden bezand, 100 brushcutters en 16 paar doelpalen, beschikbaar worden gesteld.
Zaterdag gaf sportminister Adna, het startsein voor de aanpak van het sportveld van Real Java aan de Javaweg. Bij deze gelegenheid werden er brushcutters overhandigd en werd er opvulzand geleverd. Ook de sportvelden gelegen aan de De Craneweg, Puwanani in Paramaribo, Hindalaya, Hindboys, Tamanredjo en Jagtlust werden door de Minister aangedaan.

Dit project dat in april van start ging in Nickerie, is in dit district reeds afgerond. Kort hierna is de grote regentijd begonnen en was de aannemer genoodzaakt te stoppen. Nu de droge tijd is ingetreden wordt de uitvoering van het project gecontinueerd in de districten Coronie, Saramacca, Wanica, Paramaribo en Para. Met dit project dat eind september afgerond moet zijn, is een bedrag van SRD 65.000 gemoeid.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May