Training fotografie en Photoshop DLGP succesvol
03 Aug 2013, 18:00
foto
Cursisten tonen hun certificaat fotografie en Photoshop. (Foto: DLGP)


Het DLGP heeft vrijdag de training fotografie en Photoshop voor het personeel van het Burger Info Centrum (BIC) en de ICT-afdelingen van de districten met een certificaatuitreiking afgesloten. Roline Samsoedien, deken van de districtscommissarissen, Mahinder Pershad waarnemend directeur DLGP , Simona Boldewijn van de afdeling Voorlichting Regionale Ontwikkeling en Iris Gilliad van het DLGP hebben de certificaten aan de enthousiaste deelnemers uitgereikt.

Doel van de training was het aanleren van vervaardigen om met goede foto's, professioneel promotiemateriaal te vervaardigen. Voorlichtingsmateriaal moet aantrekkelijk gepresenteerd worden voor de burgers van het district. Goed gemaakte actiefoto's zeggen veel meer, dan veel geschreven tekst.

De BIC's zijn door het DLGP voorzien van een professionele fotocamera en hebben geleerd hoe hiermee om te gaan. De training was praktisch van opzet. Er zijn in de buitenruimte foto's gemaakt en ook van activiteiten in de districten. Klassikaal werden de foto's van de districten geanalyseerd. Met deze werkwijze werd de theorie gelijk toegepast in de praktijk.

Iris Gilliad zegt dat trainer Edward Troon een heel goede job heeft gedaan. De deelnemers hebben met luid applaus aangeven dat ze de training als versterking voor hun werk hebben ervaren. Ze geven aan het geleerde toe te zullen passen in de praktijk.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May