Lichaam Veroushka niet gevonden (update)
03 Aug 2013, 02:15
foto
Het ontzielde lichaam van Florencio wordt bewaakt door een politieagent.


Nadat de zoektocht naar het tweede lichaam werd beëindigd, iets voor twee uur in de ochtend, vernamen familieleden en districtscommissaris Ingrid Karta-Bink dat niet het lichaam van Veroushka Wirokromo vrijdagavond geborgen. Het ontzielde lichaam van Florencio Arga is aan wal gebracht. Al die tijd heerste er een misverstand omdat waarnemend gewestelijk politiecommandant Orlando Changoer op de boot was. De mensen die aan het wachten waren, kregen te horen dat het ontzielde lichaam van Veroushka gevonden was.

"Wij hebben de familieleden voorbereid dat als de doek waarin het lichaam gewikkeld was, geopend zou worden, wat ze zou aantreffen. Changoer deed verslag en toen bleek dat Florencio's lichaam is geborgen en niet dat van Veroushka", zegt Bink aan Starnieuws. De zoekactie voor vandaag is beëindigd. Om zeven uur in de ochtend zal verder worden gezocht.

De familie en vrienden zijn terneergeslagen dat het ander lichaam nog niet is geborgen. De mensen zijn bang voor de pirengs. Florencio's lichaam toont diverse beten van pirengs.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May