Ontzield lichaam Florencio Arga geborgen (update)
02 Aug 2013, 23:00
foto


De duikers hebben het ontzielde lichaam van Florencio Arga rond 22 uur geborgen. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar Veroushka Wirokromo. Aanvankelijk waren de lichamen via apparatuur vlakbij elkaar gesignaleerd. Beide schoolkinderen zijn elf jaar. Veroushka zou deze maand haar twaalfde verjaardag vieren. Zij zijn verdronken bij Leguana Park. De kinderen waren op een schoolreisje, dat in een enorm drama is geëindigd. Aanvankelijk werd gedacht dat het lichaam van Veroushka was geborgen.

Een ouder die haar zoon niet wilde meesturen naar het schoolreisje, is het gelukt om ook mee te gaan naar Leguana Park. Zij zag dat drie kinderen in problemen raakten terwijl ze aan het zwemmen waren. Zonder te aarzelen zwom ze naar de kinderen. Een meisje kon worden gered, terwijl de twee anderen in de diepte verdwenen. Aanvankelijk probeerden alle drie zich vast te klampen aan de ouder.

Het recreatieoord heeft geen lifeguards en in de rivier zijn er ook geen netten. Het oord is door districtscommissaris Jerry Miranda van Para terstond gesloten. Diverse ouders, familieleden en vrienden zijn naar Leguana Park gegaan toen ze het verschrikkelijke nieuws vernamen.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May