Arrestant uit toilet SEH ontvlucht
31 Jul 2013, 14:15
foto
De ontvluchte verdachte Eric Samuel.


Eric Samuel heeft kans gezien om vanochtend vanuit de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo te ontvluchten. Hij was voor medische hulp, onder bewaking van de politie, ter observatie opgenomen op de SEH. Op een bepaald moment vroeg Samuel om naar het toilet te gaan. Hij werd daartoe in de gelegenheid gesteld. Samuel heeft toen kans gezien om via het raam van het toilet te ontvluchten.

De politieambtenaar, die voor de toiletruimte post moet hebben gevat, verklaarde dat hij een gestommel hoorde in het toilet. De agent deed de deur open en zag dat Samuel verdwenen was en dat het toiletraam openstond. Hij zou gelijk op zoek zijn gegaan naar de arrestant. Die was nergens meer te bespeuren.

Samuel is aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en overtreding van de Vuurwapen Wet. Eenieder die informatie heeft over de verblijfplaats van deze verdachte, wordt gevraagd die informatie door te spelen aan de recherche van Geyersvlijt op de telefoonnummers: 451163 of 450635. De informatie mag ook worden door gegeven aan de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115 of aan een politieambtenaar op het dichtstbijzijnde politie bureau.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May