Haïtiaanse consul bezoekt district Saramacca
31 Jul 2013, 22:30
foto
De Haïtiaanse consul Alex Jospitre op bezoek bij dc Aroenkoemar Ramdhani.


Alex Jospitre, de Haïtiaanse consul, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de districtscommissaris (dc) van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani. Ook heeft de consul informatie ingewonnen bij de dc over de Haïtiaanse gemeenschap in het district Saramacca. Dit zegt Ramdhani aan Starnieuws.

De dc deelt mee dat er tijdens de ontmoeting diverse zaken besproken zijn. Jospitre is tevreden over de wijze waarop omgegaan wordt met de Haïtiaanse gemeenschap. De diplomaat heeft vernomen dat er een heel goede samenwerking is met het districtscommissariaat en de verschillende Haïtiaanse groepen. De consul merkte op dat Ramdhani op zijn ondersteuning mag rekenen.

“Ik ben zeer ingenomen met dit bezoek van de Haïtiaanse consul aan ons district. De Haïtiaanse gemeenschap is een zeer hardwerkende groep in dit district. De meeste Haïtianen zijn werkzaam bij de Stichting Behoud Bananensector (SBBS) en leveren ook een bijdrage aan de ontwikkeling van ons land”, benadrukt Ramdhani. Ook is er over het Carifesta gebeuren in het district Saramacca gesproken. De Haïtiaanse gemeenschap van Saramacca zal een wezenlijke bijdrage leveren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May