Familie bezorgd over tieners die worden vermist
21 Jul 2013, 17:46
foto
Ryan Best (rechts) en Andrew Babulall worden vermist.


Ryan Best (13) en Andrew Babulall (14) worden sinds zaterdagavond 20.00 uur vermist door de familie. "Wij maken ons heel erg bezorgd", zegt Donica Best, de moeder van Ryan. Samen met de zus van Andrew is ze bezig stad en land af te bellen om uit te vinden waar de jongens zijn. De mobiel van de tieners is ook uitgeschakeld.

De moeder zegt dat de jongens, samen met nog een vriend Prewien, vrijdag ruzie hebben gekregen met enkele jongens. Er is geen aangifte hierover gedaan, omdat de jongens pas later vertelden aan hun familie wat er is gebeurd. "Mijn zoon bracht een vriend weg naar Ondrobon. Dat was ongeveer 19.00 uur zaterdag. Ik heb hem gezegd dat hij binnen een half uur thuis moest zijn. Maar hij is niet thuisgekomen", zegt de moeder, die aan de Gongrijpstraat woont.

Bij jeugdigen gelijk in actie komen
De moeder heeft vanaf 20.00 uur zaterdag gebeld naar Ryan, maar zijn mobiel was uitgeschakeld. Ook Andrew, die bij zijn zus woont, is niet te bereiken. Zijn telefoon is eveneens uit. "Wij zijn naar alle plekken geweest waar de jongens normaal naar toe gaan. Niemand heeft hen gezien", zegt Best. Zij is ook naar politiebureau Keizerstaat gegaan, maar daar kreeg ze te horen dat er 24 uur gewacht moet worden voor er aangifte gedaan kan worden.

Vanmorgen heeft zij wel aangifte kunnen doen bij Keizerstraat, nadat zij gebeld werd door een politieambtenaar. "Wij slaan overal alarm want dit is niet normaal dat de jongens al zo lang weggebleven zijn", zegt Best. Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat bij jeugdigen gelijk een zoekactie moet worden gestart. Zij heeft intussen contact gemaakt met het politiebureau. "Bij jeugdigen worden andere procedures gehanteerd". De familie hoopt de jongens zo snel mogelijk te vinden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May