DSB Nieuwe Haven nu 12 uur per dag open
20 Jul 2013, 00:00
foto
DSB-directeur Sigmund Proeve geeft Theodorus Jozefzoon, trouwe klant van DSB een handdruk terwijl hij rondkijkt in het gerenoveerde filiaal. (Foto: Raoul Lith)


De Surinaamsche Bank te Nieuwe Haven heeft nu langere openingstijden. Deze uitbreiding van de diensten van de DSB Bank werd bij de officiële opening van het gerenoveerde filiaal aangekondigd. Dit filiaal is van half acht ‘s morgens tot half acht ‘s avonds open. “Wij zijn van mening, en proberen dat met onze daden te bewijzen, dat wij ons moeten aanpassen aan uw behoeften en uw tijd", verklaarde directeur Sigmund Proeve. Het is de eerste branche die zo lang open is.

De locatie te Nieuwe Haven is gekozen, omdat dit gebied bruist van bedrijvigheid. Proeve gaf aan dat het filiaal ook de drukte bij de bank locatie in de Hermitage Mall moet helpen verminderen. Mensen die zaken willen doen, kunnen ook bij DSB Nieuwe Haven terecht.

Een bijdrage voor goed werk
Volgens de DSB is het traditie van de bank om aan een organisaties uit de omgeving iets terug te geven. Kinderhuis Saron, Stichting Abra Broki, Beekhuizen, Saron en omgeving, Stichting in de Vakantie en Huize Campagne kregen een enveloppe met een bijdrage voor het goede werk dat ze verrichten.

Theodorus Jozefzoon is meer dan 40 jaar tevreden klant van DSB en mocht het lintje bij de opening van het gerenoveerde filiaal knippen. “Jongeren moeten leren sparen voor morgen. Je weet nooit wat er kan gebeuren. Als je iets bij de bank hebt, kan je er altijd op terugvallen”, geeft hij als boodschap mee via Starnieuws.
Als het aan Proeve ligt zullen alle DSB kantoren zo laat open zijn. Het toekomstige nieuwe kantoor van de bank te Kwatta zal mogelijk ook twaalf uur per dag open zijn.

Raoul Lith
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May