Conferentie over wereldontwikkelingen in de Stadszending
17 Jul 2013, 04:00
foto


De Nederlandse prediker en Bijbelleraar Frank Ouweneel zal op een conferentie van de Stadszending van de Evangelische Broedergemeente Suriname in de Congreshal, Bijbelstudies verzorgen over verschillende onderwerpen die met wereldontwikkelingen te maken hebben. De conferentie heeft als thema ‘Licht van de Bijbel over de ontwikkelingen in de wereld’ en duurt van 21 tot en met 25 juli.

“De conferentie heeft als doel mensen bewust te maken over de ernst van de tijd waarin wij leven en erop te wijzen dat de ontwikkelingen niet op zichzelf staan”, zegt de Stadszending in een bericht. Ouweneel was in 2011 en 2012 ook al in Suriname en heeft toen een conferentie verzorgd over onderwerpen die met de eindtijd en na de eindtijd te maken hebben.

In de ochtenduren zullen in deze periode Bijbelstudies verzorgd worden in de Stadszending. Doelgroep van deze studies zijn kerkelijke leiders, voorgangers, kerkoudsten, bijbelstudieleraren, studenten Theologie en anderen met enige Bijbelkennis. De toegang is vrij.

Activiteit: Conferentie ‘Licht van de Bijbel over de ontwikkelingen in de wereld’. Opening: zondag 21 juli. Tijd: 18:00 uur. Plaats: Congreshal. De overige dagen begint de conferentie om 19:00 uur. Start Bijbelstudies in de Stadszending: maandag 22 juli. Tijd: 09:00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May