Bondru-festival brengt nieuw element
17 Jul 2013, 01:00
foto
De kick off van het Bondru-festival is met een flyeractie in de binnenstad gegeven.


Vier weekenden voetbal, zang, dans, toneel, educatieve informatie en eten en drinken. Hiermee wil de stichting SuSportTalent een nieuw element toevoegen aan het dagelijks uitgaansleven waarin ruimte bestaat voor alle vormen van zelfontplooiing. Onder de naam Bondru-festival met het thema ‘Sranan, makandra un mang’ gaan de activiteiten zaterdag van start.

Milvin van Bossé, initiatiefnemer en stichtingsvoorzitter, zegt dat met het thema wordt aangetoond dat Suriname in staat is en blijft om een dergelijk evenement van de grond te krijgen en in stand te houden. Aan de vooravond van Carifesta XI kan dit festival ook een warming up zijn voor de eenheid onder de bevolking, vindt hij.

De organisatie initieert (sport)evenementen, bereidt ze voor en organiseert deze activiteiten waarin ruimte is voor alle lagen van de bevolking. In de binnenstad is zaterdag informatie verstrekt door een flyeractie. Het festival wordt gehouden van 20 juli tot en met 11 augustus 2013 in de Dr. F. Snellenpark aan de Letitia Vriesdelaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May