ABOP wil zich blijvend vestigen in Para
15 Jul 2013, 07:00
foto
De ABOP belegde zondag een druk bezochte vergadering in Para.


De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) wil van wezenlijke betekenis zijn voor het district Para. De eerste stap hiertoe is zondag gezet tijdens een massameeting in Onverwacht. 'ABOP in Opmars in Para', moet volgens voorzitter Ronnie Brunswijk ertoe leiden dat de partij met een van de drie zetels ervandoor gaat tijdens de komende verkiezingen.

In de overvolle recreatiezaal zei Brunswijk dat het een lang verwachte droom van hem was om voet aan wal te zetten in dit district. "In 2010 hebben we de zetel gemist. Volgens assembleelid Marinus Bee behoorde deze zetel aan ABOP toe en zal de partij deze in 2015 opeisen. A Combinatie heeft drie jaar geleden niet kunnen deelnemen in diverse districten, waaronder Para. Brunswijk zegt affiniteit te hebben met dit district, aangezien zijn vrouw Adolfine Cairo van Para is.

Sterk maken voor ontwikkeling
Met een goede opkomst, ondanks de regen en een drassig veld rondom de zaal, heeft Brunswijk de opmars van de 'gele partij' ingeluid in dit district. "Ik zal Para na vandaag nooit meer verlaten en samen met de gemeenschap helpen de ontwikkeling te brengen in dit district". Brunswijk vindt dat Para zich sneller moet ontwikkelen. Met de opkomst van gisteren is hij ervan overtuigd dat Para achter ABOP staat en dat de opmars van de partij niet alleen in Para maar in de overige delen van het land, niet meer te stuiten is. ABOP installeerde ook enkele kernen in het district.

Brunswijk zal binnen de regering zich blijven beijveren dat de megaprojecten die het district te wachten staan, zoals de bouw van de snelweg van Zanderij naar Paramaribo en het huizenbouwproject alsnog worden uitgevoerd. Door gebrek aan financiën heeft de regering niet versneld kunnen werken aan de ontwikkeling van Para, deelde Brunswijk mee. Hij hield zijn gehoor voor om geduld op te brengen en te blijven vertrouwen op de partij.
Haast de hele top van de partij was aanwezig, onder wie ook vicepresident Robert Ameerali die ook deel uitmaakt van de verkiezingskaravaan van ABOP.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May