Verdachte zedenzaak bekent seksuele handelingen
11 Jul 2013, 18:00
foto


De verdachte Regillio S.(28) heeft op de rechtszitting donderdag bekend dat hij een kind acht jaren terug, in de periode 2004 tot en met 2006, seksueel misbruikte. Het slachtoffer was toen vier en hij was toen twintig. Het kind werd gehoord in de raadkamer. Dit trauma achtervolgt het meisje nog steeds en zij besloot hieraan een einde te maken. Er is aangifte gedaan tegen de verdachte.

Het slachtoffer, nu twaalf, verklaarde dat ze slechte schoolprestaties heeft, omdat de seksuele mishandelingen haar nog steeds achtervolgen. Zij logeerde in die periode als kind thuis bij het slachtoffer. Zij werd tegen haar wil misbruikt door de verdachte. Vanaf haar zevende jaar ging zij niet meer bij de familie van Regillio S. En zo stopten deze handelingen. Het slachtoffer was bang om de seksuele handelingen met haar moeder of anderen te bespreken. Zij had het idee dat ze iets verkeerds had gedaan en dat mensen boos op haar zouden worden.

Regillio S. zei dat hij fout was geweest. “Ik was toen niet zo goed bij mijn hoofd”, merkte hij op. Bij de politie had de verdachte verklaard dat het slachtoffer, toen vier jaar, seks had gewild. Zij zou haar kleren uitgetrokken hebben. Officier van justitie, Shanta Mahadew, vroeg aan de verdachte hoe een kind van vier jaar seks kan willen. Raadsman Vallery Pique merkte op dat de verdachte naar een bijzondere school is geweest en dat hij niet door een psychiater is behandeld.
Deze zaak werd door rechter Alida Johanns uitgesteld naar 12 augustus. Zij heeft ook het psychologische rapport van de verdachte opgevraagd.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May