Ashwin Adhin heeft praktische efficiëntie als motto
03 Jul 2013, 13:51
foto
Ashwin Adhin vlak voor de beëdiging als minister van Onderwijs en Volksontwikkeling.


De 33-jarige Ashwin Adhin is door president Desi Bouterse beëdigd als minister van Onderwijs en Volksontwikkeling. Hij deelt mee dat hij zijn werk zal doen vanuit drie principes: management, cultuur en onderwijs. Zijn motto is om praktische efficiëntie te betrachten in alles. Daarbij is toewijding belangrijk. Zaken moeten plaatsvinden op basis van kennis. Hij ziet een gouden toekomst wanneer alle betrokkenen weten waarom ze iets doen.

De president merkte op dat de ministeries van Volksgezondheid en Onderwijs & Volksontwikkeling gedepolitiseerd zijn. Hij vroeg Adhin om op basis van eigen inzichten te handelen. Hij legde publiekelijk aan de minister uit dat hij zich niet moet laten dirigeren door mensen die zeggen dat ze hem namens de president bellen. Dit geldt ook voor mensen van zijn kabinet. "Als ik u nodig heb, maak ik contact met u via de vicepresident", zei Bouterse. Hij maakte duidelijk dat het contact via de vicepresident loopt.

Adhin is vol lof over de president. Hij merkte op dat Bouterse in staat is boven partijen uit te stijgen. Adhin is onder de indruk van de visie die het staatshoofd heeft. "Ik zal het vertrouwen in mij gesteld niet beschamen", beloofde Adhin.
            video.gif video
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May