Politie onderzoekt nog wie fatale schot gelost heeft
01 Jul 2013, 18:45
foto


De politie is nog aan het onderzoeken door wiens kogel de 32-jarige W.F. is geraakt. Hij was een van de vier rovers die betrokken was bij de overval op een geldschieter maandagmiddag aan de Nieuwe Grondweg. Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat er twee schoten zijn gelost, toen de mannen de plaats verlieten. "Het is nog niet duidelijk door welke kogel de man is geraakt. Het onderzoek is nog gaande".

De man die gewond was geraakt, werd langs de weg gedumpt door zijn makkers, aan de Rattanweg, een zijstraat van de Ramgoelamweg. Toen de ambulance ter plekke aankwam, bleek de man al de geest gegeven te hebben. De politie heeft een van de rovers aan de Rattanweg kunnen arresteren.

Het voertuig waarmee twee van de criminelen waren weggereden, een Toyota Vitz, was weer gesignaleerd aan de Nieuwe Grondweg. De politie heeft de auto klem gereden en de twee inzittenden gearresteerd. De geldschieter was naar de woning van een vrouw gegaan die geld wilde lenen. Daar aangekomen werd de man overvallen. Starnieuws verneemt dat een van de rovers een bekende was van de vrouw. Zij wordt ook verhoord.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May