SBS-Nickerie verkocht aan ondernemer Mahespalsingh
30 Jun 2013, 00:00
foto


Soekhoe’s Broadcasting Suriname (SBS) in het district Nickerie is verkocht aan de ondernemer Johny Mahespalsingh. Harrypersad Soekhoe heeft na negen jaren het bedrijf verkocht. Starnieuws verneemt dat het medium per 1 juli overgenomen wordt door het team van de nieuwe eigenaar.

Parlementariër Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) zal ook zeggenschap hebben in dit mediabedrijf. Het is nog niet bekend of Mahespalsingh het personeel van SBS zal overnemen. Mahespalsingh en Doekhie zijn uitlandig en de NDP’ers Bisnoepersad Dalloesingh, Kenneth Donk en Sayed Sardha zullen voorlopig het bedrijf leiden.

SBS zendt in Nickerie op kanaal 28/79 uit en in Wanica en omstreken op kanaal 32. SBS-tv in Wanica was verhuurd door Soekhoe aan de familie Soekhradj. Het is nog niet bekend hoe deze kwestie opgelost zal worden. Soekhoe zette zijn droomwens in werkelijkheid om. Hij had altijd een televisie en radio uitzending gewild. Dit maakte hij in juni 2004 waar, maar heeft besloten om het bedrijf van de hand te doen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May