Bond Streekziekenhuis Nickerie vierkant achter directie
29 Jun 2013, 14:00
foto


In het geschil tussen de artsen van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) en de leiding van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie, heeft ook de bond van zich laten horen. Voorzitter Brian Tjon Kwie Sem zegt volledig achter het bestuur en directie van het ziekenhuis te staan.

Het RGD-artsen Collectief Nickerie heeft schriftelijk aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de ziekeninstelling. De artsen vinden dat de essentiële pijlers, respect voor elkaar, vertrouwen en ondersteuning ontbreken. De directie heeft ook schriftelijk aangegeven dat deze zaken om de tafel besproken dienen te worden. De RGD-artsen stellen zich op het standpunt dat ze niet kunnen ingaan op de uitnodiging om te praten.

De bond zegt publiekelijk kenbaar te maken dat de leiding bezig is het Streekziekenhuis te transformeren naar een modern medisch centrum voor het westen van het land. Dit beleid wordt volledig ondersteund door het personeel. "Directie, zet u het goede werk voort", zegt Tjon Kwie Sem in een verklaring. Hij merkt op dat de bond en het personeel de morele steun geven aan bestuur en directie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May