Imeao-scholieren getraind in voorbereiding op stage
28 Jun 2013, 19:30
foto
De Imeao-scholieren tijdens een sessie.


Het project ‘Pre-stage begeleiding’ van de JCI-Suriname is dit jaar voor de 22ste keer uitgevoerd. Leerlingen van het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs (Imeao) zijn gedurende het twee dagen durende project voorbereid op hun stageperiode. De ongeveer 195 scholieren zijn in opdracht van de schoolleiding getraind in time management, persoonlijk leiderschap, assertiviteit en beroepshouding.

Het thema voor dit jaar was: ‘With the right skills and attitude I will perform at my best’, en had veelal te maken met het ontwikkelen van vaardigheden en een positieve attitude om het beste uit zichzelf te halen. Sylvia Jacobi, local president van JCI-Female, spreekt van een geslaagd project. “Volgend jaar zal de bijdrage van JCI-Suriname zeker niet uitblijven”, stelt ze.

JCI-Nilom (de mannenafdeling van JCI-Suriname) had eerder de coördinatie van het project, maar dit jaar heeft JCI-Female (de vrouwenafdeling) deze overgenomen. De trainers die hebben geparticipeerd komen uit alle afdelingen van de organisatie.

JCI biedt jongeren tussen 18 en 40 jaar mogelijkheden om actieve burgers te zijn in hun gemeenschap door positieve verandering te creëren. JCI-Suriname bestaat al 52 jaar en bevat zes kamers: JCI-Paramaribo, Nilom, Female, Unify, Syma, en Urban, zegt de organisatie in een bericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May