Bond Milieu-inspecteur stelt ultimatum tot zondag
25 Jun 2013, 12:30
foto
David Bakker op de vandaag gehouden persconferentie. (Foto: Raoul Lith)


De bond van Milieu-inspecteurs bij Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) voert acties. Van 7 tot 11 uur wordt bij het BOG een 'sit-down-actie' gehouden. Daarna vertrekken bestuur en leden naar "een andere locatie". De bond is aangesloten bij vakcentrale 'De Moederbond'.

Dit model wordt deze week gehanteerd, zegt bondsvoorzitter David Bakker. Vandaag werd tijdens een persconferentie aangegeven dat al twee jaar gewacht wordt op de uitvoering van het wensenpakket. Bakker zegt dat een functiebeschrijving overeengekomen was voor de leden, maar hier zouden er veranderingen in zijn aangebracht. De bond wil dat deze zaken worden teruggedraaid. Vervoerstoelage, bevordering en de inschaling zijn ook een heet hangijzer.

De bond hoopt dat de directie concrete invulling geeft om de geschilpunten op te lossen. Als deze week geen tastbare resultaten komen, zullen de acties maandag worden verscherpt. Nu hebben de afdelingen Nieuwe Haven, Zanderij, Zorg en Hoop en de ongedierte bestrijdingsdienst nog dispensatie. Indien er geen oplossing komt, zullen alle werkzaamheden worden gestaakt, zegt Bakker.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May