19-jarige 'ontvoerde' terecht
17 Jun 2013, 10:12
foto


De 19-jarige jonge vrouw die tegen haar wil was meegenomen is terecht. In deze zaak heeft de recherche van Geyersvlijt de 24-jarige R.A., alias Melly, aangehouden en in verzekering gesteld.

R.A. heeft de vrouw zaterdagavond tegen half zeven tegen haar wil meegesleurd in een auto. Getuigen in de Joanstraat te Latour hebben bij de politie verklaard dat de 19-jarige heftig protesteerde, toen de man haar meesleurde. R.A. zou een ex-vriend van de vrouw zijn.

Het is de recherche van Geyersvlijt gelukt het telefoonnummer van de man te achterhalen, zegt politie-inspecteur Humphrey Naarden aan Starnieuws. Op het adres waar R.A. woont, trof de politie het huis potdicht aan. De politie heeft daarna gebeld naar R.A. die gaandeweg het gesprek vertelde waar hij zich bevond. Daar aangekomen heeft de politie de man en de 19-jarige aangetroffen.

"Het koppel doet voorkomen alsof er niets aan de hand is,” zegt politie-inspecteur Naarden. De vrouw en R.A. beweren dat de 19-jarige vrijwillig is meegegaan. Afgaand op de verklaringen van de getuigen, heeft de politie R.A. in verzekering gesteld. Getuigen hebben gezegd dat de vrouw gilde en heftig protesteerde toen de man haar in een witte Toyota Raum sleurde en met haar wegreed. Het waren ook de buren die alarm hebben geslagen bij de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May